Nyheter Reser

Bli snyggast på semestern

Nu när sommaren närmar sig med stormsteg börjar semestertankarna att dyka upp. Efter månader av hårt arbete och kalla temperaturer är väl vi alla sugna på att få några veckor för oss själva och en chans att ladda batterierna.

Semestern är faktiskt den bästa tiden på året för en nystart. Förutom nöjet med extra tid till hobbyer eller resor är det just under semestern som det passar allra bäst att ta hand om sig själv kroppsligt och själsligt. En spa-weekend eller hemmabehandlingar, ny frisyr, solbränna eller snygga badkläder gör snabbt att du känner dig snyggast på semestern.

Förbered semestern med skönhetsbehandlingar

Skönhet kommer inifrån men ibland behöver den lite hjälp på traven. Det finns många skönhetsbehandlingar du enkelt och billigt kan fixa själv för att få fram dina bästa sidor innan semesterresan. Ta gärna en titt digital presentkort för att hitta mängder av presentkort till skönhetsprodukter och avslappnande upplevelser för att få några bra idéer.

Kropps- och ansiktspeeling är säkra kort för att snabbt känna sig extra snygg. Peelingen skrubbar bort döda hudceller som ligger och skräpar på hudytan. Resultatet blir en jämn och len hud utan orenheter och med ett fantastiskt ”glow”. Efter att huden skrubbats kommer du märka att hudvårdsprodukter sjunker in mycket bättre och gör större nytta, samtidigt som sminkningen kommer att bli mycket jämnare och hållbarare.

Om du är ute efter ren och skär avslappning rekommenderas badbomber och badskum. Kvällsbadet blir mycket mer avslappnande och mysigt med väldoftande skum som inte bara lämnar huden ren utan också mycket mjuk. För en extra trevlig upplevelse kan du tända värmeljus och släcka lampan. Ta gärna med dig ett glas vin och något att gott att tugga på också – det är du värd.

Skulle du känna för en extra lyxig upplevelse kan du boka in frisören, massageterapeuten och en spray-tan samma dag. Det finns ingen bättre förberedelse inför sommarens semester än nyklippt hår, en avslappnad kropp och stans snyggaste solbränna.

Badkläder för alla former

Oavsett vilken kroppsfigur du har så finns det alltid snygga kläder som passar dig. Det gäller även sommarens badkläder som förstås kommer i många varianter, mönster och färger. Komplettera gärna med en fin sarong eller strandklänning så att du kan gå från sol och bad till mysiga strandfester på fem sekunder.

Om du har korta ben och vill förlänga dem kan du välja en baddräkt som är högt skuren. Då får du några extra centimeter benlängd samtidigt som du ser rejält sexig ut. Som en bonus minimerar du oönskade ”tan lines” som gör solbrännan ojämn.

För dig som har en kurvig figur blir det extra snyggt med en baddräkt med omlottskärning och rynkat tyg. Tyget trollar bort eventuella överskottskilon samtidigt som omlottskärningen framhäver din timglasfigur så att du definitivt vänder blickar på stranden.

Är du istället liten och rak till växten är det alltid snyggt med en trekantsbikini. Beroende på vilket material, detaljer och färg du satsar på blir det antingen jättesött eller rejält sexigt. Det positiva med bikinis är förstås att du kan mixa och matcha över- och nederdelar och därmed variera din outfit från dag till dag.

Självklart ska du bara se den här guiden som en fingervisning för vad som generellt sett passar bäst för alla kroppsfigurer. Det badplagg som gör just dig snyggast är givetvis den baddräkt eller bikini som du känner dig självsäker och vacker i, oavsett hur det ser ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *